Juice Technology AG Logo

Velkommen til
JUICE WORLD

Orange Erde

Verdens ledende ladestasjoner for alle situasjoner og infrastrukturer.

JUICE BOOSTER 2

Thumbnail.jpg
JB2_Eigenschaften_NO.jpg

JUICE CHARGER me

JCme_Overview_Thumbnail.jpg
JCme_front_side_Eigenschaften_NO.jpg

Andre produkter

JuiceFlow.png

JUICE FLOW

Juice Phaser Elektroauto Ladebeschleuniger

JUICE PHASER

Juice Charger 2 Wallbox Fix Variante

JUICE CHARGER

Juice Director 2 DC Schnellladstation für Elektroautos

JUICE DIRECTOR

EL-JU300_Overview.jpg

JUICE ULTRA

Ta en titt på alle produktene som presenteres på vår engelske nettside!

j+ pilot App

j+pilot_Overview_Thumbnail.jpg

Oversikt over førerprofilen: De viktigste nøkkeltallene er oppsummert i oversikten. Med rullegardinfunksjonen kan du tilpasse parametervisningen for å vise de tallene du vil ha.

 

De ulike vurderingene gir en god oversikt for el-bilens førere. For å for eksempel forsinke tap av kapasitet i elbilbatteriet, er det nyttig å lade langsommere og dermed slite mindre på batteriet.

Appen bidrar med å holde et øye med batteriet, slik at både kjøring og lading kan justeres etter behov.

 

j+-pilot gjør det mulig med nøyaktig vurdering av den tilgjengelige ladeeffekten og bilens effektive forbruk (inkludert strømtap når den ikke brukes). De forskjellige linjetykkelsene gjør det umiddelbart klart hvor mye energi som ble ladet eller brukt på hvilket sted.

phone_gen_energiefluss.png
phone_gen_uebersicht.png
google-play-badge.png
app-store-badge.png
jplus_web_app.png

Suksesshistorier
og priser

Foretrukket leverandør for Opel/Stellantis

Juice er en foretrukket leverandør til Stellantis

Juice og OPEL har til felles sin lidenskap for kvalitet, komfort, bekvemmelighet, sikkerhet, pålitelighet og nytteverdi på daglig basis. Så det passer perfekt at Juice er valgt av Stellantis som en leverandør på øverste nivå.

 

Opel-kunder som kjøper en Corsa-e, Grandland X Hybrid4 eller Grandland X Hybrid, har muligheten til å bestille Juice UNIVERSAL CHARGER via OPELS nettbaserte konfigurator.

 

UNIVERSAL CHARGER er basert på den bærbare 22 kW JUICE BOOSTER 2 – ladestasjonen som er en bestselger over hele verden. Den gir OPEL-kunder det beste innen teknologi og design, samtidig som den er ekstremt brukervennlig. Den er også kompatibel med alle JUICE BOOSTER 2-adaptere og tilbehør,

DSC06138.jpg
Jaguar I-Pace wird mit dem Juice Booster 2 geladen

Jaguar Land Rover

har satt sin lit til Juice i mange år

Som produsent av biler og originalutstyr (OEM) stoler Jaguar Land Rover (JLR) på ladestasjonene fra Juice. Derfor har JLR allerede utstyrt flere hundre JLR verksteder og forhandlere med JUICE BOOSTER 2 og JUICE DIRECTOR 2.

 

Utallige sluttkunder setter også pris på fleksibiliteten til ladeløsningene fra Juice og velger å inkludere et Juice-produkt akkurat når de kjøper bilen sin, eller de kjøper det senere.

Rimac

Kroatisk superbil møter sveitsisk presisjon

Rimac C_Two revolusjonerer designet og konstruksjonen av høytytende biler. Den er skapt fra grunnen av som en helelektrisk sportsbil for fremtiden i luksus GT-klasse. Med sine 1914 hestekrefter-akselererer C_Two fra null til nesten 100 kilometer per time på mindre enn to sekunder, og når en topphastighet på 412 km/t.

 

«Rimac C_Two er det ultimate av alt jeg noen gang har ønsket å oppnå, og viser det unike ytelsespotensialet til helelektriske drivenheter. Med den bærbare laderen fra Rimac har C_Two-eiere nå en enkel og allsidig løsning for lading av bilen sin hvor som helst i verden,» sier Mate Rimac, grunnlegger og administrerende direktør i Rimac Automobili.

Rimac Automobili wird mit dem Portable Charger geladen
Aurora eSled wird mit dem Juice Booster 2 geladen

eSled

Finske elektriske snøscootere lader med Juice

Snøscooterne som bygges av det finske selskapet Aurora Powertrain er konstruert for å tåle driftsforhold i Arktis. «Avanserte komponenter av høy kvalitet og et intelligent varmebehandlingssystem holder batteriet på optimal temperatur selv under de tøffeste forholdene, noe som gjør det mulig for sjåførene å få den aller siste gnisten ut av batteriene», forklarer selskapets grunnlegger Matti Autioniemi.

 

Da de lette etter en egnet ladestasjon, oppfylte bare JUICE BOOSTER 2 lagets standarder. «Forholdene der kjøretøyene våre brukes er ekstreme, og presser ofte konvensjonelt konstruert teknologi raskt ut over grensene dine. Alle andre ladere var enten ikke vanntette, eller de kunne ikke tåle kulden. Vi er så fornøyd med JUICE BOOSTER 2 at vi nå utstyrer alle snøscooterne våre med den, som standardutstyr.»

DSC04564.jpg
GDA-LOGOTYPE-B-W.jpg

Priser for god design

Juice Technology AG har fått anerkjennelse for sin JUICE CHARGER 2 gjennom designprisen GOOD DESIGN presentert av Chicago Athenaeum

Prisen ble grunnlagt i Chicago i 1950 av de verdenskjente arkitektene og designerne Eero Saarinen og Charles og Ray Eames. Prisprogrammet GOOD DESIGN er i dag en av de eldste og mest prestisjefylte prisene som deles ut for fremragende design over hele verden. Chicago Athenaeum mottok rekordmange søknader til konkurransen i 2020, der over 3000 designere og selskaper fra mer enn 50 land sendte inn produkter og grafikk. I dette 70. året med utdeling av Good Design Awards valgte en distingvert jury ut de beste produktdesignene og grafikken fra Europa, Asia, Australia og USA som skulle hedres. JUICE CHARGER 2 produsert av Juice Technology AG tok prisen i et internasjonalt felt av konkurrenter i kategorien «Transport».

Tysk designpris

Juice Technology vinner den tyske designprisenmed sin JUICE BOOSTER 2 

German Design Awards er de ledende, internasjonale prisene som deles ut av det tyske designrådet med sikte på å oppdage, presentere og anerkjenne innovativt unike designtrender. Hvert år sendes det inn produkter og kommunikasjonsdesign av høy kvalitet for å konkurrere om disse utmerkelsene.

 

German Design Awards anses som en av verdens mest anerkjente og best kjente designkonkurranser.

Juice Booster 2 German Design Award Winner 2020
Juice Booster 2 mobile Elektroauto Ladestation

ADAC

ADAC Siegel Juice Booster 2 Testsieger

Testvinner hos ADAC

Juice Technology er den eneste bærbare ladestasjonen som har oppnådd klassifiseringen «very good»(veldig god)

ADAC fokuserer på faktorer som sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet. Hvor godt enheten var egnet for bærbar, mobil bruk ble også testet.

Kontakt

Juice Technology AG
8184 Bachenbülach - Sveits

Salg til bedriftskunder:
+41 41 510 02 19
sales@juice-technology.com