Juice Technology AG Logo

Välkommen till
JUICE WORLD

Orange Erde

Världens ledande laddningsstationer för alla situationer och infrastrukturer.

JUICE BOOSTER 2

Thumbnail.jpg
JB2_Eigenschaften_SE.jpg

JUICE CHARGER me

JCme_Overview_Thumbnail.jpg
JCme_front_side_Eigenschaften_SE.jpg

Andra produkter

JuiceFlow.png

JUICE FLOW

Juice Phaser Elektroauto Ladebeschleuniger

JUICE PHASER

Juice Charger 2 Wallbox Fix Variante

JUICE CHARGER

Juice Director 2 DC Schnellladstation für Elektroautos

JUICE DIRECTOR

EL-JU300_Overview.jpg

JUICE ULTRA

Upptäck alla produkter, som presenteras på vår engelskspråkiga websida.

j+ pilot App

j+pilot_Overview_Thumbnail.jpg

En överblick över förarprofilen: De viktigaste nyckeldata sammanfattas i översikten. Med rullgardinsfunktionen kan du anpassa parameterdisplayen för att visa dina föredragna data.

 

De olika utvärderingarna gör dig till en elbilsförare med en god överblick. För att till exempel fördröja kapacitetsförlusten i elbilsbatteriet är det till god hjälp att ladda långsammare och på så vis minska slitaget på batteriet.

Appen hjälper dig att hålla ett öga på batteriet så att både körnings- och laddningsbeteendet kan justeras vid behov.

 

j+ pilot möjliggör exakt utvärdering av den tillgängliga laddningseffekten och fordonets effektiva konsumtion (inklusive vampire drain). Den varierande linjetjockleken klargör omedelbart hur mycket energi som har vunnits eller använts på vilket ställe.

phone_gen_energiefluss.png
phone_gen_uebersicht.png
google-play-badge.png
app-store-badge.png
jplus_web_app.png

Framgångshistorieroch priser

Tier-1 leverantör till Opel/Stellantis

Juice är en primär leverantör till Stellantis

Juice och OPEL förenas i sin passion för kvalitet, komfort, bekvämlighet, säkerhet, pålitlighet och användbarhet i vardagen. Det är därför en perfekt matchning att Juice har valts till primär leverantör av Stellantis.

 

OPEL-kunder, som köper en Corsa-e, Grandland X Hybrid4 eller Grandland X Hybrid kan välja Juice UNIVERSAL CHARGER via OPELs online konfigurerare.

 

UNIVERSAL CHARGER baseras på den portabla 22-kW JUICE BOOSTER 2, världens mest sålda laddningsstation. Den ger OPEL-kunderna det bästa som finns vad gäller teknologi och design, samtidigt som den är mycket användarvänlig. Den är också kompatibel med alla JUICE BOOSTER 2-adaptrar och tillsatser.

DSC06138.jpg
Jaguar I-Pace wird mit dem Juice Booster 2 geladen

Jaguar Land Rover

har haft förtroende för Juice under flera år

I sin egenskap av biltillverkare och tillverkare av originalutrustning (OEM) har Jaguar Land Rover (JLR) förtroende för laddningsstationerna från Juice. Det är varför JLR redan har utrustat flera hundra JLR serviceverkstäder och återförsäljare med JUICE BOOSTER 2 och

JUICE DIRECTOR 2.

 

Även otaliga slutkunder uppskattar flexibiliteten hos Juice laddningslösningar och väljer att inkludera en Juice-produkt när de köper en ny bil eller köper den senare.

Rimac

Kroatisk hyperbil möter schweizisk precision

Rimac C_Two revolutionerar designen och konstruktionen av högprestandabilar, designade från grunden, som en helelektrisk exklusiv GT-klass sportbil för framtiden. Den 1914 hästkrafter starka C_Two accelererar från 0 till nästan hundra kilometer i timmen på mindre än två sekunder och har en topphastighet på 412 km/h.

 

“The Rimac C_Two är det ultimata av allt jag någonsin velat åstadkomma och demonstrerar den unika prestandapotentialen för alla helelektriska drivlinor. Med den portabla laddaren från Rimac, C_Two får ägarna en enkel och mångsidig lösning för att ladda sin bil var som helst i världen,” säger Mate Rimac, grundare och verkställande direktör för Rimac Automobili.

Rimac Automobili wird mit dem Portable Charger geladen
Aurora eSled wird mit dem Juice Booster 2 geladen

eSled

Finska elektriska snöskotrar laddas med Juice

De snöskotrar, som byggs av den finska företaget Aurora Powertrain är designade för att klara arktiska driftsförhållanden. ”Högklassiga och hypermoderna komponenter och ett intelligent värmestyrningssystem håller batteriet på en optimal temperatur även under svåraste förhållandena och gör det möjligt för föraren att få ut all energi ur sina batterier.

 

När de letade efter en lämplig laddningsstation, så var det bara JUICE BOOSTER 2, som uppfyllde teamets krav. ”De förhållanden där våra fordon används är extrema, ofta bortanför de konventionella teknologiernas gränser. Alla övriga laddare var antingen inte vattentäta eller klarade inte kylan. Vi är såpass nöjda med JUICE BOOSTER 2 att vi nu utrustar samtliga våra snöskotrar med en som standardutrustning."

DSC04564.jpg
GDA-LOGOTYPE-B-W.jpg

Priset GOOD DESIGN

Juice Technology AG har uppmärksammats för sin JUICE CHARGER 2 med priset GOOD DESIGN, som delas ut av Chicago Athenaeum

Grundat i Chicago 1950 av de världsberömda arkitekterna och designerna Eero Saarinen och Charles och Ray Eames så är GOOD DESIGN-priserna idag en av de äldsta och mest prestigefyllda prisprogrammen för förstklassig design i världen. Chicago Athenaeum mottog ett rekordstort antal ansökningar för 2020 års tävling, med över 3 000 desginers och företag från mer än 50 länder, som skickade in produkter och ritningar. Under dessa 70 år av Good Design-priser valde en meriterad jury ut de bästa produkterna och ritningarna från Europa, Asien, Australien och Förenta Staterna. JUICE CHARGER 2 tillverkad av Juice Technology AG vann priset bland internationella konkurrenter i kategorin ”Transporter”.

German Design Award

Juice Technology vinner German Design Awardmed sin JUICE BOOSTER 2

German Design Awards är det internationella premiumpriset, som delas ut av det tyska designrådet med syftet att upptäcka, presentera och uppmärksamma innovativa och unika designtrender. Varje år skickas det in högklassiga produkt- och kommunikationsdesignrar för att tävla om dessa priser.

The German Design Awards räknas till världens mest uppmärksammade och renommerade designtävlingar.

Juice Booster 2 German Design Award Winner 2020
Juice Booster 2 mobile Elektroauto Ladestation

ADAC

ADAC Siegel Juice Booster 2 Testsieger

ADAC testvinnare

Juice Technology är den enda portabla laddningsstationen som fått betyget ”mycket bra”

ADAC fokuserar på faktorerna säkerhet, pålitlighet och användarvänlighet. Enhetens lämplighet för portabilitet och mobilitet testades också.

Kontakt

Juice Technology AG
8184 Bachenbülach - Schweiz

Försäljning till företag:
+41 41 510 02 19
sales@juice-technology.com